Marbella Bo hjälper till att hitta boende i Marbella

Att köpa bostad i Spanien är en dröm för många men också en komplicerad process som kräver tid, kunskap och erfarenhet. En av nyckelfaktorerna till ett lyckat köp är att vända sig till en mäklare som du kan lita på och känner dig trygg med. Marbella Bo har den kunskap och erfarenhet som krävs för att lotsa dig genom hela processen. Vi finns i Sverige, talar svenska och arbetar med noga utvalda spanska mäklare som är specialister på Marbella området.

Så här går det till:

Resan mot drömbostaden börjar med att du specificerar dina krav, behov och önskemål. Det gör du genom att fylla i checklistan. Du kan också kontakta oss för ett personligt möte, på en tid som passar dig, då vi tillsammans fyller i checklistan. 

När detta är klart förmedlas checklistan till våra duktiga mäklare som är specialiserade på bostäder i Marbella och har sitt kontor på Sierra Blanca.

Inom några dagar får du en lista på minst 10 bostäder som handplockats till dig för att möta dina krav, behov och önskemål. Du kan i lugn och ro gå genom alla objekten på hemmaplan. Hittar du inget passande i första omgången fortsätter vi söka tills vi har hittat några bostäder som du är intresserad av.

Med en färdig objektslista i handen är nästa steg att boka en visningsresa. Vi brukar räkna med en vistelsetid på 3-4 dagar. Lilia Botvalde Brandt på Marbella Bo följer alltid med på visningsresan och tar hand om dig under hela processen. Om du önskar hjälp med hotellbokning bistår vi gärna med det. Du står själv för flyg- och hotellkostnader och om du köper en bostad genom Marbella Bo bjuder vi på hotellkostnaden.

Väl på plats i Spanien hämtar och lämnar vi dig på hotellet och kör dig runt till alla visningar, 5-8 visningar per dag. Vi kan också hämta och lämna dig på flygplatsen i Malaga om du önskar det.

Du förbinder dig inte att köpa något när du genomför en visningsresa.

 

Tel: 0708 90 86 80

Kontakta oss gärna om ni har några frågor!

1. Fyll i checklista

2. Vi väljer ut objekt

3. Ni får en lista med minst 10 objekt

4. Resa & visning med oss